Orígen

La meva foto
CATALUNYA
Rússia :Les alegries, les inquietuts, les tristeses, les emocions, en fi els sentiments del camí a una Adopció.

16 de gen. 2011

Un pas més, i un de menys. PARADA L’ESPERANÇÀ

Divendres, 14 de gener de 2011, a la ciutat de Barcelona, vàrem signar el contracte amb l’ecai ASEFA.
Després de rebre el certificat de idoneïtat, ens vam posar a treballar, sol·licitant i recollint informació, per tenir tots i cadascuns dels documents que ens van demanar.
Per començar: Partides de naixement, de casament, certificat de propietat,  sol·licitud d’entrada del menor, compromís de seguiment, certificats d’ingressos, còpies de passaports compulsades i com no, les fotografies.
Així que, després de repassar i repassar cada document, i esperant que ho portéssim correcte, ens vam llevar i varem emprendre el camí. Aquesta vegada,  Parada  estació de l’ ESPERANÇA.
Molt il·lusionats varem signar el contracte, i ja seguidament ens varem dirigir el Notari, per què ens legitimes les firmes, i quedar-se tota  la documentació que s’ha de compulsar.
D’aquesta manera la mateixa ECAI, serà la que es preocuparà de fer tots els altres passos. Recollir, traduir i enviar el nostre expedient cap a Moscou.
JA EXPLICARÉ COM SERAN AQUEST PASSOS.
Només sabem que el nostre expedient primer passa per Madrid, i després anirà a Moscou. On estudiaran en quina regió ens volen presentar. Només una.  ESPEREM QUE LA SORT ENS ACOMPANYI, i sigui la regió perfecte. (Ui!!! sembla l’anunci de la loteria de NADAL, jeje… ).
Dir que vaig passar molts nervis,  tot i  que,  vàrem anar fer un bon dinar per celebrar-ho. Ah! casualitat de la vida el dissabte feia 1 any que ens havíem casat, (ho vàrem fer per facilitar el procés, doncs ja fa anys que vivim junts). No vaig dinar res, i  el vespre al arribar a casa, estava com si m’hagués passat un tren per damunt.
Una dada curiosa, la sol·licitud a l’Icaa, la vàrem fer el 11 de maig, i els nostre expedient s’ha preparat 11 de gener del 2011, i està numerat com expedient 1/2011. Doncs en la nostra Ecai, em sigut els primers de l’any!!!!

Molts uns i onzes- Ell sempre em diu que les coses importants li han passat amb dates 11. Serà una casualitat o bé una senyal?

2 comentaris:

  1. Enhorabona!!!! Carai, si que heu anat ràpids!!!! Que bé!!! Nosaltres encara estem preparant la documentació per l'expedient, però espero que ben aviat estigui llesta. Amb quina Ecai heu signat? Quan temps d'espera us han dit?
    Un petonàs i felicitats!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies!! si ja ho veus. Sort amb el tema documentació, si tens algun dubte, ja ho saps.
    Anem amb ASEFA, diuen que amb 3 o 4 mesos s'estan fent els primers viatges. Però noia, no ho sé. La veritat és que jo de moment no ho crec, segur serà més a llarg temps. Però bé és lo que em diuen. Per cert que a la notaria on vàrem anar a signar, també em van dir que anava super ràpid, i que segur a l'estiu ja estavem tots aquí. Però, no ho crec, per lo que segueixo amb els blogs i forums, no veig pas que vagin tant ràpid. Així que.....

    ResponElimina

Seguidors