Orígen

La meva foto
CATALUNYA
Rússia :Les alegries, les inquietuts, les tristeses, les emocions, en fi els sentiments del camí a una Adopció.

25 d’oct. 2011

Benvinguda a Casa!

Encara, que no som a casa, ni tan sols el nostre país, avui per nosaltres és la Benvinguda a Casa.

25 D'OCTUBRE DE 2011, la Júlia, deixa enrere una vida, ARTEM, per començar-ne una de nova.

Aquesta vegada hem baixat, les escales de la casa cuna, sense mirar enrere, perquè no hi deixàvem res. Només un passat, que quedarà entre el vell record d'aquells que la van cuidar i ella mateixa. Però, per nosaltres tot i que no podíem donar vots d'alegria (jeje, per el peu es clar!), marxem més contents que mai. HO HEM ACONSEGUIT,

El matí, abans d'anar-la a buscar, hem tingut de fer alguns tràmits, passar per el notari, immigració,  i el registre civil.  També hem anat a fer el passaport, per el dia 26 anar-lo a buscar. Doncs fins que no hem tingut la sentència en ferm, tot això no s'ha pogut tramitar.

Avui ha estat un dia, molt carregat emocionalment, ens hem connectat amb els de casa per Web, i els hem pogut mostrar en directe el nou membre de la família. Ni ells ni nosaltres no ho oblidarem!

Ha estat una nena molt valenta, encara no l’hem sentit a plorar. És força disciplinada, (veurem lo que dura).
Hem fet 1 hora de camí en cotxe, i no ha dit res, mirava per la finestra tota interessada, per ella tot és nou. Els cotxes, la gent, les noies amb els seus barrets, els gossos, fins hi tot la dutxa la sorprès.

I per nosaltres doncs també, tot és nou, el primer sopar, la primera nit, el primer passeig. etc...

Demà 27, ja agafem l'avió direcció a Moscou, hi haurem de ser fins el dia 1....  Adéu Vladivostok! Ens hem portem el millor de vosaltres.

6 comentaris:

  1. Enhorabona família, ara comenceu un nou camí amb la vostra petita. Molta sort en ell i que visqueu moltes alegries tots plegats.

    ResponElimina
  2. ¡Enhorabuena chicos! la recompensa es preciosa, un beso y buen viaje de vuelta. MERCEDES.

    ResponElimina
  3. M'has emocionat amb la teva entrada i estic plorant com una magdalenaaaaaaa
    Moltes felicitats familia!!! Moltes felicitats per aquesta fantastica vida que ara comença per vosaltresssss
    M'heu fet sentir que al final s'aconsegueix, i que lo que ara veig cada cop mes alluny, no sé perque pero fa uns dies que ho veug aixi, algun dia estará a prop....
    Molts petons i disfruteu-lo al maxim!!!

    ResponElimina
  4. ¡Qué os puedo decir!hoy empieza un nuevo camino el de la felicidad y la satisfacción de haber terminado una etapa y comenzar el camino de ser padres.Muchos besitos

    ResponElimina
  5. Que guai, nois... enhorabona !!! Ara comença la verdadera aventura... ¿eh? doncs apa !! a viure-la amb tota intensitat.
    Petons !!

    ResponElimina
  6. Moltíssimes felicitats!!! Que gaudiu molt d'aquests moments tan especials, d'aquest començament del nou camí... Quina il·lusió quan arribeu aquí trobar-vos amb la família... Molts petonets, família!!!

    ResponElimina

Seguidors