Orígen

La meva foto
CATALUNYA
Rússia :Les alegries, les inquietuts, les tristeses, les emocions, en fi els sentiments del camí a una Adopció.

29 d’oct. 2011

DESDE MOSCOU

Bé, des de que havíem arribat a Moscou, no havia fet cap entrada. Així que aquí van quatre línees dels dies a Moscou.

Vam arribar el dijous el migdia hora de Moscou, per nosaltres des de Vladivostok, les 8 del vespre. (Ara intentem cambiar horaris, perquè són 7 hores que tenim de Vladivostok a Moscou, de diferència.).

Ahir, divendres. Vam anar a portar els papers el Consolat i fins dilluns el matí no els tindran. Després no sé a on els porten i finalment dimarts el matí, els recollirem. El xòfer-representant a Moscou, ens vindrà a buscar el dimarts a les 4 de la tarda, i llavors siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Cap a Casa falta gent! oeoeoeoeoeoeoeooe!!!!!

Amb la Júlia, ja hem començat a tenir alguna que d'altre topada, ens ensenya ja les dents!! Vull dir el seu caràcter. També té tota la raó del món a tenir les seves estones... Canvis d'horaris, 9 Hores de viatge a l'avió, (de les quals només en va dormir una,... ni us explico), no ens coneix, idiomes estranys, cares noves, ara un hotel, ara un altre, tot és nou! I, com ja podeu imaginar això no és fàcil, ni per ella, ni per nosaltres. Des de  casa, en el nostre territori, espero poder-la ajudar molt més en tots aquets canvis.

Però tot i així val  la pena.... Ja ha començat agafar color de cara, riu molt, i es desperta fent-nos un pilot d'abraçades! A dir alguna paraula, i inclòs entendre alguna de les 1001, tonteries que li fem.

A Moscou, tot plegat es veu d'un altre color, serà perquè el hotel està molt millor (Hotel Cosmos), que a Vladivosotk, serà perquè parlen Inglés, ( tot i que el meu és d'anar  per casa, ho faig molt millor que el rus, òbviament). Està clar, és una gran capital. Serà perquè ja només ens queden 3 dies i arribem el final d'aquest llarg camí. Serà perquè Rússia fent camí, està fent les últimes entrades perquè està a punt d'arribar a l'última estació......




4 comentaris:

  1. Que bé !!! que bonic ha de ser llevar-te cada día i veure-la al teu costat, dormideta, segura, ja "a casa" ¿oi?
    Ei !! que "Fent Camí" estigui fent les últimes entrades, no vol dir que no pugueu crear "Fent el Nou Camí" i explicar-nos les vostres experiencies ¿eh? que si no... us trobarem molt a faltar !!!
    Un petonàs ben fort, també per a la Julia !!

    ResponElimina
  2. És veritat aquest tren arriba ja al seu destí, però per fer una parada, el que diriem un alto en el camino; però haurà d'agafar un altre tren amb un camí mooooolt llarg. Esperem que aquest camí que agafeu estigui ple d'alegries i esperança per una nova vida junt amb la Júlia.

    ResponElimina
  3. Xavier i Pilar, gràcies per els vostres comentaris, però ara deixarè espai a tots vosaltres, que el igual que nosaltres hareu d'explicar-nos tot, cada pas, cada sentiment, cada por, i cada al.legria. De tota manera encara em falta la última entrada, espero la llegiu també.!

    ResponElimina

Seguidors