Orígen

La meva foto
CATALUNYA
Rússia :Les alegries, les inquietuts, les tristeses, les emocions, en fi els sentiments del camí a una Adopció.

20 d’oct. 2011

ÚLTIMA VISITA

Avui i dimarts passat, han estat els dos dies que l'hem anat a veure. Ella, ara ja ens coneix. I segons ens expliquen quan li posen el mateix vestidet de visites, ja ens espera. Sap que arribem.... Juguem 1 o 2 hores el màxim, intentant aprofitar el temps, rient, jugant i fent bèstieses.... I quan arriba l'hora, sense més ni menys ens despedim amb un PAKA-PAKA, i ella com una noia gran, agafa la seva joguina i s'en va.


Avui hem fet la darrera visita a la Casa Cuna, i el proper dimarts, ( si tot va sobre el previst), recorrerem de nou el camí cap a Artem, veient per darrera vegada els seus paisatges, grisos i tristos, per trobar a la nostra xica, i poder finalment treure-la d'aquelles 4 parets, que han estat el seu únic entorn, el llarg de la seva curta vida.

Serà un viatge a l’esperança, a la nova vida, el final del camí que vam començar fa temps. Perquè a partir del 25 d'octubre, la Júlia passarà a formar part de les nostres vides, per sempre més.

Uns nous colors, uns nous paisatges, uns nous amics, una nova família, ....Uns pares!

Han sigut dies durs, i llargs, hores i hores, d'espera, angoixes, alegries, pors.....Però sembla que arribem el destí. Ara toca esperar 3 dies més. Però que són 3 dies....? 

9 comentaris:

  1. Mucho ánimo en esta espera, que es muy cortita, pero que se os hará larga. Que alegría cuando el martes vayáis a por ella. Un abrazo, MERCEDES

    ResponElimina
  2. ¡Qué alegría!es emocionante lo que cuentas.¡Qué bien que termineis esta etapa!¡ánimo para esos tres dias que son nada con todo lo ya pasado!Besitos

    ResponElimina
  3. Ai, com me n'alegro!!! Acabeu un camí i en comenceu un altre plegats... Aquesta és l'entrada que tots estem desitjant fer! Tres dies és un pim-pam després de tot plegat, no? Deuen costar de passar els dies allà, eh? Ara haureu d'anar a Moscú o ja veniu cap aquí directes? Ah! Espero que el peu estigui millor...
    Una súperabraçada a tots tres!!!

    ResponElimina
  4. Vinga, vinga, vinga.... que això ja ho teniu feeeeet !!! quina il.lusió ¿no?

    ResponElimina
  5. Si, 3 dies ja no són res després de tot el que hem passat. Xavier i Pilar, la veritat és que estem molt contens, il.lusionats, etc...ja us podeu imaginar.
    Sandra, els dies es fan llargs, i el fet de fer-me mal el peu, no ens permet moure'ns gaire, tot i que cada dia estic millor. El dijous marxem a Moscou, i esterem fins dimarts dia 1. A tots moltes gràcies.

    ResponElimina
  6. Quina alegria llegir-vos!!!!

    Uf... se m'ha posat la pell de gallina... mare meva!!! Sí es que gairebé ja està... ;^)

    Moltes felicitats!!!!!!!

    A veure si la vostra tornada porta molta energia jjjj, que ja saps que coincideix la vostra arribada a Moscú, amb el nostre judici.... uf!!!! Segur que sí!!! ;^)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Espero que si, almenys les coses es mouen. Jo agafaré tot l'airé possible de Rússia per tots vosaltres!!!!

    ResponElimina
  8. Vinga que aixó ja està!!! I en no res cap a casa tots tres!!! Agafa una bona airada per mi, porfiiiiiiiiiii
    Felicitats!!!

    ResponElimina
  9. Montse,

    Ja hi pots comptar....! Gràcies.

    ResponElimina

Seguidors